Mama vojvotkinje od Kembridža Kerol Mildton poput ćerke i zeta, vojvode od Kembridža, obožava tenis. Uslikana je 4. jula 2018. godine na tribinama Vimbldona sa suprugom Majklom Midltonom.

Fizička sličnost između nje i ćerke se oduvek primećivala, ali vremenom je postala još izraženija.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE NA INSTAGRAMU SU POLUDELE! SEVERINA NOSI NAJLEPŠU ODEĆU ZA LETO: pogledajte HIT haljine, suknje i košulje popularne pevačice (FOTO)

Kejt je definitivno mamina ćerka, a od nje je nasledila i odličan modni ukus. Za praćenje teniskog meča Kerol Midlton je izabrala elegantnu i ležerniju belu haljinu, udobnu obuću, prave naočare i zanimljiv model torbe.

Tata Majkl je pak, bio maksimalno elegantan. Ima i on stila, ili je možda supruga jedini krivac za njegovo modno izdanje.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE SU ODUŠEVLJENE! OVO JE NAJLEPŠA ODEĆA ZA LETO 2018. GODINE: ako se ovako obučete, izgledaćete neverovatno seksi

Čeka se i dolazak vojvotkinje na Vimbldon koja je poslednjih nekoliko godina sa suprugom redovno pratila teniske terene na ovom turniru, a možda navrate i vojvotkinja i vojvoda od Saseksa.

Ako se to dogodi, biće to Vimbldonski debi Megan Markl.

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji sve slike Kerol Midlton u beloj haljini!

Tekst: J.M.

Izvor: Blic

LepaiSrecna Roditelji Kejt Midlton su se pojavili na tribinama Vimbldona elegantno obučeni i pokazali od koga je lepa vojvotkinja nasledila osećaj za stil.