Megan Markl postala je modni uzor ženama širom sveta, ali svi se čude zašto lepa engleska princeza ovako nosi obuću!

Ovih dana pojavile su se fotografije Megan Markl na zvaničnom događaju u cipelama dva broja većim. Stlistkinja poznatih Herijet Dejvi je otkrila zašto zvezde tako često u javnosti nose veću obuću.

PROČITAJTE JOŠ: MEGAN MARKL U LETNJOJ HALJINICI KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: jednostavna i mladalačka modna kombinacija engleske princeze postaće pravi letnji HIT (FOTO)

- Zvezde često nose broj, dva veće cipele kada su na nekom događaju ili na crvenom tepihu i postoji samo jedan razlog za to - izbegavaju žuljeve. Ne postoji ništa gore od neudobnih cipela (svi smo to iskusili u nekom izlasku), a kada poznate žene kao Megan Markl nose cipele na štiklu duži period, stopala im otiču. Od toga mogu da se naprave žuljevi koji dosta dugo traju. Takav problem je imala Viktorija Bekam - rekla je Herijet.

Kliknite OVDE da pročitate koji trik Megan koristi da bi lako hodala u većoj obući!

PageBreak

Ipak, nije lako hodati u većoj obući, ali i za to postoji trik.

- Obično u vrh cipele stave tupfer ili papirnu maramicu i to se izvadi kada im je potrebno više mesta - rekla je Herijet Dejvid.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET! DA LI PRINC HARI I MEGAN MARKL VEĆ IMAJU PROBLEMA U BRAKU: ono što je Hari uradio povredilo bi svaku ženu (FOTO)

Megan nije jedina poznata žena koja pribegava ovom triku. Istu stvar rade i Dženifer Lopez, Kejt Bosvort, Kristen Stjuart,...

Izvor: Noizz