Žene širom sveta ugledaju se na moderne žene iz Italije koje paze na svaki trend i vešte su u pravljenju najboljih modnih kombinacija, a pogledajte kakvu odeću nose žene na ulicama Milana tokom leta 2018. godine, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: BUDITE KAO MANEKENKA! HIT KUPAĆI KOSTIMI ZA LETO 2018: po izboru slavnih supermodela (FOTO)

Ako volite da nosite haljine, onda se ovog leta odlučite za popularne lepršave haljine sa cvetnim dezenom. Moderne Italijanke nose i plisirane suknje u vedrim bojama, ali i šarene kombinezone u jarkim bojama i upečatljivim dezenima.

Međutim, ako volite jednostavnost i romantične letnje modne kombinacije, onda sa klasičnom satenskom haljinom u nežno roze boje nećete sigurno napraviti promašaj.

Za izbor pantalona preporučuje se da se odlučite za klasični kroj i jednobojne pantalone, a u njih upašite lanenu ili običnu beli u košulju i spremne ste za posao.

PROČITAJTE JOŠ: AMAL KLUNI NOSI HALJINU U KOJU ĆE SE SVAKA ŽENA ZALJUBITI: nećete verovati koja će boja odeće postati najveći HIT za leto 2018. godine (FOTO)

Mladim damama moderne Italijanke donose pravo modno iznenađenje. Ispod većeg i komotnijeg sakoa obucite šorts ili mini suknju i napravićete HIT modnu kombinaciju za leto!

Kliknite OVDE da llistate slike modnih kombincija žena iz Milana!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Pogledajte HIT modne kombinacije za leto 2018.- godine - evo kako se oblače moderne žene na ulicama Milana!