Megan Markl pojavila se na rođendanu kraljice Elizabete u prelepoj roze haljini, ali svi su se šokirali kada su videli da je prekršila važno kraljevsko pravilo!

Britanska kraljica Elizabeta II 9. juna 2018. godine proslavila 92. rođendan, a tradicionalnoj povorci prvi se put pridružila Megan Markl, supruga princa Harija

PROČITAJTE JOŠ: KRALJICA ELIZABETA ŠOKIRALA SVET OVOM ODLUKOM: niko ne može da veruje da je baš ovo poklonila princu Hariju i Megan Markl (FOTO)

Cela kraljevska porodica je u svečanom raspoloženju, pa su se svi okupili u Londonu kako bi obeležili veliki dan.

Kraljica Elizabeta II, Kamila Parker Bouls i Kejt Midlton obukle su haljine plavih tonova i duge rukave po protokolu. Vojvotkinja do Saseksa je, ipak, obukla haljinu koja otkriva ramena i ponovno prekršila kraljevski protokol koji nalaže da ramena dama iz kraljevske kuće uvek moraju biti pokrivena.

Kliknite OVDE da pogledate kako se obukla Kejt Midlton!


PageBreak

Megan je obukla haljinu Karoline Herere koja se dopala devojskam na društvenim mrežama, ali nije poznato da li kraljica imala zamerku na njen izgled.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENE HOĆE DA IZGLEDAJU KAO MEGAN MARKL, A NJENA SLIKA IZ MLADOSTI OTKRIVA STROGO ČUVANU TAJNU: pogledajte i procenite da li je engleska princeza imala plastičnu operaciju nosa? (FOTO)

Kraljica Elizabeta II zapravo je rođena 21. aprila, ali tradicija duga preko 250 godina u Velikoj Britaniji nalaže da monarsi slave dva rođendana, od kojih se jedan slavi druge nedelju u junu.

Kralj Džordž II, rođen u novembru, koji na Ostrvu nije poznat po lepom vremenu, uspostavio je ovu tradiciju 1748. godine, otkada je uobičajeno da se drugi rođendan vladara slavi kada i godišnja vojna parada.

Kliknite OVDE da pogledate sve slike sa rođendana kraljice Elizabete!

Tekst: M.Ra

Izvor: Index.hr

LepaiSrecna Megan Markl nije mogla da odoli modnom iskušenju - evo koje je važno kraljevsko pravilo nova engleska princeza prekršila na rođendan kraljice Elizabete!