TV voditeljka Dragana Katić uživa da objavljuje fotografije na kojima pozira u različitim modnim kombinacijama, ali ova je definitivno pravi HIT za proleće, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: INSTAGRAM JE ŠOKIRAN FOTOGRAFIJOM TV VODITELJKE: pogledajte kako je Dragana Katić izgledala pre 22 godine (FOTO)

Kako godine prolaze Dragana Katić sve više postaje verna jednostavnom stilu bez previše detalja i uglavnom bira neutralne boje odeće. Ovoga puta je pokazala kako možemo da nosimo belo odelo tokom proleća i izgledamo zanosno.

TV voditeljka je obukla bele pantalone sa visokimstrukom koje su veliki trend ovog proleća, a sa njima je iskombinovala majicu u boji pudera i beli sako skoji ima široki paspul na dnu u istoj boji. 

Kliknite OVDE da pogledate savršene pantalone i sako TV voditeljke Dragane Katić!

PageBreak

Ovaj svedeni modni izbor Dragana je učinila atraktivnim izborom raskošne ogrlice a crveni lak na noktima i efektna punđa dali su završni, večernji izgled.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA KATIĆ OTKRILA NOVI TRETMAN ZA LEPOTU: nećete verovati kako se TV voditeljka ulepšava (FOTO)

Ovo je savršena modna kombinacija kakvu uz skromnije detalje možete nositi i na poslu, ali i pri večernjem izlasku, a ne sumnjamo da će se dopasti svakoj modernoj dami. 

Ispod fotografije su se nizali pozitivni komentari i komplimenti, a niko ne može da ospori da voditeljka nikad bolje nije izgledala.

Izvor: Lepa & srećna