Mnoge dame tokom proleća biraju svetle i živopisne boje, a evo koja boja će postati najveći HIT za proleće i leto 2018. godine, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ELEGANTNO ODELO KOJE TREBA DA IMA SVAKA MODERNA ŽENA: evo kako da se obučete u crno i izgledate zanosno kao Viktorija Bekam i Eva Longorija (FOTO)

Popularna modna kreatorka i supruga Dejvida Bekama Viktorija Bekam proslavila je nedavno svoj 44. rođendan. Viktorija je rođendan slavila sa suprugom i njihovo četvoro dece u jednom restoranu, a varate se ako mislite da je obukla nešto raskošno.

Poznata dama je odlučila da za ovu priliku obuče jednostavnu i dugačku haljinu od svile sa kratkim rukavima, a boja haljine će sigurno postati veliki modni trend. Reč je roze boji koja savršeno pristaje damama sa preplanulim tenom, kao što je Viktorija. Viktorija je uz ovu haljinu nosila sandale u boji pudera i smeđu torbu, a kosu je jednostavno vezala u rep i stavila velike naočare za sunce.

PROČITAJTE JOŠ: Viktorija Bekam (42) šokirala modni svet: ovo su najbolje pantalone i obuća za sredovečnu ženu (FOTO)

Roze boja je idealna boja za proleće i leto, a mnoge dame će nositi majice, suknje, košulje i haljine baš u ovoj nijansi. Ako ste planirali da idete u prolećnu kupovinu, onda slobodno odlučite da kupite nekoliko stvari u roze boji i modni pogodak je zagarantovan.

Kliknite OVDE da pogledate slike Viktorije Bekam u romantičnoj roze haljini!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Nežna boja za romantičnu i zanosnu modnu kombinaciju tokom proleća i leta - da li biste vi nosili odeću u ovoj boji kao Viktorija Bekam?