Glumica EvaLongorija osvojila je mnoga srca u seriji "Očajne domaćice", a nedavno je dobila svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu, piše Lepa & srećna.

Pored poslovnih uspeha, Eva je trenutno i najsrećnija žena na svetu jer će uskoro postati mama po prvi put. Glumica je zatrudnela u 42. godini, a njeni obožavaoci su bili oduševljeni zbog radosne vesti.

Iako je u drugom stanju i uskoro treba da se porodi, Eva je aktivna trudnica koja ide na različita dešavanja i vežba kako bi se posle porođaja što pre vratila u formu. Međutim, mnogi su bili iznenađeni modnim izborom lepe glumice tokom slavlja zbog dobijene zvezde na Bulevaru slavnih.

Eva je obukla crnu čipkastu haljinu ispod koje je postava u boji kože, a mnogi su bili iznenađeni da se trudna glumica odlučila za tako kratku mini haljinu.

PROČITAJTE JOŠ: ELEGANTNO ODELO KOJE TREBA DA IMA SVAKA MODERNA ŽENA: evo kako da se obučete u crno i izgledate zanosno kao Viktorija Bekam i Eva Longorija FOTO)

Sa glumicom su slavile i mnoge poznate ličnosti, a među njima i Viktorija Bekam, poznata kao glavna modna savetnica drugarice Eve. Viktorija je za ovu priliku izabrala jednostavnu modnu kombinaciju u beloj boji i izgledala smerno, dok je trudnoj Evi očito preporučila provokativnu haljinu!

PROČITAJTE JOŠ: MNOGE ŽENE OVO NIKADA NE BI PONELE U PORODILIŠTE: nećete verovati šta je Kejt Midlton spakovala u torbu za porođaj (FOTO)

Bez obzira na to da li vam se Evina haljina dopada ili ne, morate priznati da glumica nikada nije izgledala lepše i srećnije, a ceo svet jedva čeka da sazna radosne vesti i pol bebe.

Kliknite OVDE da listate slike trudne Eve Longorije u izazovnoj haljini!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Zanosna trudnica u mini haljini - mnogi su šokirani zbog modnog izbora glumice Eve Longorije!