Uske crnepantalone ili farmerke su već godinama unazad broj 1, ali u 2018. godini modne ikone diktiraju sasvim drugačiji trend, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE PATIKE ZA PROLEĆE/LETO 2018. GODINE: ovo su moderne patike koje će svaka žena želeti da obuje (FOTO)

Trend koji je neverovatnom brzinom osvojio poznate dame su široke pantalone visokog struka. Različitih boja i materijala, ali sličnog kroja, poznate dame su oduševljene širokim pantalonama i uz pomoć njih uspele su da donesu potpuno drugačiji stil i način kombinovanja odeće

Ultra široke pantalone nas odmah asociraju na leto, ali postoje i one tamnijh boja i od debljeg materijala, a baš jedne takve nedavno su nosile Dženifer Lopez i Kim Kardašijan.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJLEPŠE KRATKE FRIZURE ZA ZIMU 2018: kada vidite ove frizure poželećete što pre da skratite kosu (FOTO)

Ali, sa dolaskom proleća možete nositi široke pantalone svetlih nijansi, kao što se Blejk Lajvli odlučila za žute, a savršeno se nose i u elegantnim prilikama, naročito u neutralnim bojama kao što ih je nosila Rijana.

Ovaj komad odeće je naročito zanimljiva zbog asimetrije - široke pantalone i uska majica su pravi modni pogodak. Takođe, kombinezoni sa širokim nogavicama će  postati popularni tokom proleća i leta, a posebno se ističe cvetni dezen.

Sve slike modernih dama u različitim široim pantalonama pogledajte OVDE!

OVO SU NAJLEPŠE PANTALONE ZA 2018. GODINU: iznenadiće vas novi trend koji poznate žene obožavaju (FOTO)
LepaiSrecna 

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Uske pantalone ove godine odlaze u zaborav - pogledajte kako izgledaju HIT pantalone koje će svaka žena poželeti da nosi u 2018. godini!