Svaka modna sezona ima specijalnu boju koju moderne žene odmah žele da isprobaju u odevnim kombinacijama, a ove zime to je LJUBIČASTA, piše Lepa & srećna.

Iako je ljubičasta vrhunski izbor za elegantne kombinacija, možete lako da je nosite i da izgledate zanosno u svakodnevnim izdanjima. Koliko se ova boja rangirala visoko na polju svetskih trendova, pokazuje da su mnoge poznate dame odlučile da čak obuću izaberu u ljubičastoj boji.

Čarapa-čizme i dalje ostaju HIT, a svetski poznate dame su pokrenule trend popularnih čizama u ljubičastoj boji. Takođe, mnoge poznate lepotice prošetale su se i mamile poglede u elegantnim ljubilčastim haljinama. Ali, Dženifer Lopez ruši predrasude da je ljubičasta stvorena samo za svečane prilike, jer njena slika u ljubičastoj rolci pokazuje kako je lako nositi ovu nijansu na posao ili šetnju, a naročito se dobro slaže uz teksas ili crne pantalone

Krzno preko jakne ili kaputa, kao i jaknice od krzna, odličan su izbor za zimu 2017/2018, a nećete pogrešiti ako nabavite jednu ljubičastu.

Sve slike odeće u ljubičastoj boji pogledajte u FOTO galeriji!



Izvor: Lepa & srećna  

LepaiSrecna Elegantna boja koju će moderne žene nositi tokom zime!