Brižit Makron pridružila se suprugu i predsedniku Francuske u poseti jedne bolnice, ali svi su začuđeno gledali u noge Prve dame, piše Lepa & srećna.

Prva dama Francuske ima 64 godine, a svi su šokirani kako i dalje uspeva da održi savršenu liniju. Ruku pod ruku sa suprugom, Brižit se ovoga puta pojavila u uskim crnim pantalonama, kariranom, širokom blejzeru ispod kojeg je nosila belu košulju, a sve to jeiskombinovala sa crnim šalom i čizmama. Diskretna šminka od koje se primećuju samo maskara i bronzer i prepoznatljiva frizura čine da sem drugačije modne kombinacije Brižit izgleda isto, ali mnogi su primetili veliku promenu na njenom izgledu.

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELINA DŽOLI RASTUŽILA CEO SVET: svi misle da je premršava, a evo kako lepa glumica izgleda (FOTO)

Naime, poznato je da je omiljeni modni komad Brižit Makron mini suknja. Ona je rado na svakom javnom događaju nosila ultra mini suknje u kombinaciji sa sakoom. Međutim, Brižit već par meseci u potpunosti izbegava ovaj trend, a mnogi mislie da je to zato što je naglo i drastićno smršala. U pantalonama koje je obukla za ovaj događaj njene noge izgledaju premršavo, a mnogi se pitaju kako bi tek izgledale ako bi obukla kratku suknju ili haljinu.

Možda je Brižit malo preterala sa dijetom pre praznika, ali ne sumnjamo da će do proleća nabaciti koji kilogram i razbiti glasine da ima probleme sa mršavljenjem.

Sve slike Brižit Makron u novom izdanju pogledajte u FOTO galeriji!


Foto: Fonet

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Brižit Makron više ne nosi mini suknje, a šokiraćete se kada vidite zašto!