Dok za sebe tvrdi da je konzervativna čak i kad je reč o odabiru garderobe, urednica i voditeljka jutarnjeg programa "Novi dan" na kanalu N1 Minja Miletić indirektno otkriva da je to što uvek bira klasične komade odeće postalo njen prepoznatljiv stil, od kojeg ne odstupa, piše Glossy.

Kad god bi napravila izuzetak i obukla nešto što malo odudara od tog nepisanog pravila, napravila bi grešku. Osnovne boje i jasni krojevi, koliko god da su jednostavni, uvek joj otvaraju put u novu modnu bajku.

1. Koji modni detalj smatrate šlagom na torti svake odevne kombinacije?

Zadovoljstvo i sreću žene. Osmeh na licu je i modni "must have", a tek onda dobrim dodatkom smatram lepe sandale ili cipele. Obuća može da doprinese tome da svaka odevna kombinacija izgleda bolje. Kad biram odeću, nosim i brendove dostupne svima, ali se trudim da ponesem i makar jedan skuplji detalj. U svemu tome cipele su mi prioritet.

2. Znači li to da ste uvek spremni da date i poslednje pare za dobar par cipela?

Jesam, zato sam uvek u minusu, i uvek mi fale još jedne! Iako svaki put nakon nove kupovine kažem sebi kako neću da trošim novac naredna dva meseca, uvek prekršim to pravilo. Nama ženama je jednostavno u genima da budemo zaluđene garderobom jednako kao što su muškarci fudbalom ili automobilima. Nije to ništa strašno i ne treba nam zameriti."

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE NAJBOGATIJA SRPSKA MODNA BLOGERKA: evo kako je Tamara Kalinić počela da zarađuje milione (FOTO)

3. Opišite svoj modni promašaj kojem se i dan-danas smejete?

Verovatno ih je bilo više, ali jedan baš pamtim. Iako nisam bila raspoložena, te večeri sam otišla na proslavu jednog magazina jer sam obećala da ću doći.

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

PageBreak

Obukla sam haljinu marke Balensijaga, koja je izgledala kao spavaćica, a čega sam postala svesna tek kad je osvanula moja fotografija u časopisu. Uz pitanje odakle mi uopšte ideja da se tako obučem, sklonila sam je iz ormara."

. Kad je žena ženstvena u patikama?

Ako je sama po sebi ženstvena, nema veze da li ima patike ili cipele s visokom potpeticom. Ženstvenost nosite u sebi, ona zavisi od karaktera i senzualnosti. Svaka dama je poseduje pogotovo kad je zaljubljena i voljena."5. Smatrate li odevnu kombinaciju koju čine više od tri boje greškom?

Modni znalci kažu da sada ne bi trebalo da nosimo više od četiri boje odjednom mada viđam po časopisima, ali i devojkama na ulici, i više od toga. Ako je reč o srodnim nijansama, onda idu zajedno baš kao i tačkice i prugice, koje na prvu loptu deluju nespojivo. Ako žena ume da ponese, sve može fenomenalno da izgleda.

6. Postoji li odevni predmet koji izdvajate jer vam uvek prikrije eventualne nedostatke na telu?

Nikada ne nosim mini suknju i duboki dekolte, materijale cvetnih desena ni balon haljine.

7. Volite li da kupujete po rasprodajama?

Volim, ali retko kad nađem svoj broj jer nosim standardnu 38 veličinu, koja se uvek prva rasproda. Ne volim ni gužve, ali zašto pamtim najbolje šopinge u Milanu. Tamo ima svega, i po pristupačnim cenama, jer džaba sve skupo ako ne znate da iskombinujete."

Tekst: Jasmina Antonijević Milošević

Izvor: Glossy

Najčitaniji nedeljnik o poznatima Glossy, svake srede besplatno uz Kurir. 

LepaiSrecna Modna pravila naše popularne TV voditeljke Minje Miletić dobro će doći svakoj ženi u najčešćoj nedoumici: šta da obučem?