Proleće stiže i napokon možemo da skinemo teške kapute i zimske jakne, a hit mantili za proleće 2017.godine ostaviće bez daha sve poslovne, moderne i ektravagantne dame, piše Lepa & srećna.

Mantili koje ćemo nositi ove sezone odišu kombinacijom različitih stilova i boja, pa će vrlo raznovrsni ukusi modernih žena sigurno biti zadovoljeni. Međutim, neki mantili koje su ponele svetske modne ikone predstavljaju pravo iznenađenje!

PROČITAJTE JOŠ: Savršena modna kombinacija za proleće 2017: kako da se obučete poput jednostavne i elegantne Parižanke (FOTO)

Ako ste večiti zaljubljenik u teksas, onda će vas mantil Olivije Palermo ostaviti bez daha. Zanimljivog kroja i kraćih rukava, ovaj teksas mantil predstavlja pravo osveženje.

Siva boja mantila je neprevaziđena i lako je možete kombinovati sa drugim bojama, ali ako ste ljubitelj veselih i jarkih nijansi, onda imamo pravu modnu poslasticu za vas.

Ove sezone mantili u crvenoj, zelenoj, plavoj ili roze boji predstavljaju pravi modni hit, pa su se i mnoge poznate dame odučile da proleće dočekaju u veselim bojama.

PROČITAJTE JOŠ: ŽENSKA MODA ZA 2017: Ovo su HIT ženske pantalone za proleće (FOTO + VIDEO)

Međutim, bela boja ostaje u 2017. godini jedna od vodećih, pa ako hoćete da u potpunosti zadovoljite trendove odlučite se za beli "oversized" mantil, dugačak i širok u ramenima.

Pogledajte najlepše mantile u kratkom video klipu, a zatim razgledajte polako u GALERIJI SLIKA.

Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Modna inspiracija - pogledajte kakve mantile ćemo nositi ovog proleća!