Prvi put je svet imao prilike da vidi trudnički stomačić Amal Kluni (39), a modni sladokusci ne prestaju da uzdišu od oduševljenja, piše Lepa & Srećna

Ruku pod ruku sa svojim suprugom Džordžom Klunijem (55), Amal se pojavila na dodeli filmskih nagrada Cezar u Parizu, 24. februara 2017. godine, a njena toaleta bila je u centru pažnje.

Amal se pojavila u izuzetno svežoj kreaciji Atelje Versaće, u hit boji za proleće 2017. godine - čisto beloj! 

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal Kluni u Kanu na crvenom tepihu u haljini zbog koje su sve druge žene nestale (FOTO)

Golih ramena, istaknute figure u ukrojenoj beloj toaleti, Amal je blistala kao uvek, a poseban detalj je neobičan dodatak na suknji u ombre stilu od bele do tamnosive. Ukrasne čupave rese spuštaju se do zemlje i formiraju mali šlep, a ravnotežu modelu daje i kratak ogrtač od belog krzna koji je zaštitio Klunijevu suprugu od svežine pariske večeri.

Amal je odlučila da slobodno pusti svoju dugu crnu kosu - njen zaštitni znak po kojem je prepoznaju u svetu mode i lepote, a diskretan nakit imala je samo na rukama.

POGLEDAJTE DONJI DEO HALJINE I NAKIT NA SLEDEĆOJ STRANICI!

PageBreak

Bela klač torbica i crne salonke upotpunjuju ovu sjajnu kombinaciju za koju su mnogi već rekli da bi bila dostojna novog venčanja.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: evo zašto je Amal Kluni odabrala crninu za susret sa papom u Rimu (FOTO)

Džordž je osvajao sve prisutne već poznatom pažnjom prema Amal, a njihov dolazak u Pariz sasvim je u skladu sa novom politikom putovanja koju je pre nekoliko dana najavio.

Naime, Kluni je u izjavi medijima i pre nego što je Met Dejmon, njegov prijatelj, potvrdio glasine o trudnoći, istakao da više neće putovati u opasne krajeve.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: očaravajuća vila Amal i Džordža Klunija u Velikoj Britaniji (FOTO)

"Ja više neću odlaziti u Južni Sudan niti u Kongo, Amal više neće putovati u Irak gde nije dobrodošla", rekao je tada budući tata. "Odlučili smo da se ponašamo odgovornije, da izbegavamo opasnost", potvrdio je u razgovoru za francuske medije. Kako je otkrila jedna francuska novinarka, Kluni kaže da su i on i Amal izuzetno srećni i uzbuđeni i da umesto dosadašnjeg džet-set života koji ih je vodio na razne destinacije očekuju rođenje dece kao najveću avanturu.

Naime, po izjavama upućenih, Amal očekuje blizance, a Kluni i dalje odbija da komentariše njihov pol.

SVE SLIKE HALJINE, FRIZURE I NAKITA POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst. K. I.

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Glamur je drugo ime Amal Kluni čak i sad, kad je u drugom stanju!