Kejt Midlton opravdala je i proteklog vikenda reputaciju jedne od najlepših obučenih žena na svetu!

Za 90. rođendan kraljice Elizabete, povodom kojeg je organizovano nekoliko izuzetno svečanih ceremonija, Kejt je odabrala tri fantastična modna izdanja: za ceremoniju u katedrali Sv. Pola u Londonu u petak 9. juna, za fotografisanje zvaničnog porodičnog portreta na balkonu Bakingemske palate 11. juna i za zvaničnu kraljičinu čajanku 12. juna 2016. godine, piše Lisa.rs.

Prva toaleta već je na Internetu dobila nadimak "frozen" haljina, što ne čudi, s obzirom na činjenicu da izuzetno podseća na slavnu haljinicu legendarne Elze. 

Pročitajte još: Šokantno modno izdanje Kejt Midlton: britanska princeza bez šminke i frizure! (FOTO)

Uska haljina svedenog kroja koja prati liniju tela delo je modne kreatorke Katarine Voker, a led-plava boja odlična je podloga za čipkanu aplikaciju koja elegantno sakriva kopčavanje duž cele prednje strane. V izraz koji je formiran oko vrata daje moderan trendi izgled ovom neobičnom i elegantnom modelu.

Lepotu haljine dodatno je istakao lepršavi šešir nežnoroze boje, kreatorke Džejn Tejlor. Slavne lokne Kejt Midlton bile su uvijene u elegantnu punđu i time dodatno istakle ovaj šešir i podigle ceo izgled na viši nivo.

Par dana kasnije, Kejt je blistala i na balkonu kraljevske palate - uz haljinu Aleksandra Mekvina koju je već ranije nosila, vojvotkinja od Kembridža izabrala je efektan šešir sa krupnom stilizovanom ružom - nežna krem boja haljine i šešira učinila je da deluju kao dosad neviđeni komplet.

Pročitajte još: Poluprovidna toaleta Kejt Midlton srušila Internet sajt: britanska princeza u haljini indijske kreatorke oduševila obožavaoce (FOTO) 

Konačno, na kraljičnoj čajanki, supruga princa Vilijama pojavila se u "kolor-blok" kreaciji  Roksande Marvud - pomalo u sportskom stilom sa naglašenim ravnim formama, nalik na šire pruge. Ipak je sama dužina haljine, rukava i lep oblik oko struka opet su istakli Kejtinu eleganciju, a nove boje koje vidimo na njoj odlično se uklapaju u garderobu vojvotkinje. 

Ceo stajling upotpunile su neutralne cipele, boje kože, koje su se savršeno uklopile u sve tri  odevne kombinacije - Kejt odlično zna šta nikada neće izaći iz mode!

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: Maja Mihajlović

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Sve oči su bile uprte u nju! Kejt Midlton bila je simbol elegnacije u prelepoj "frozen" haljini kreatorke Katarine Voker, koju je ponela na rođendanu kraljice Elizabete.