Za venčanja u sezoni 2016/2017. godini, slavni američki modni kreator Naem Khan koji oblači najveće zvezde sveta, predlaže specijalne modne detalje namenjene negovanoj i vrlo diskretno našminkanoj nevesti.

Detalji kojima je popularni dizajner oduševio Španiju na najnovijoj reviji venčanica održanoj u aprilu 2016. godine u Barseloni dostojni su najglamuroznijih prilika.

Da podsetimo, u pitanju je modni stručnjak u čijim haljinama se pojavljuju Kejt Midlton, Mišel Obama i kraljica Jordana, pa ćete i vi blistati kao prava princeza ukoliko se odlučite za modne kombinacije poput predloženih.

PROČITAJTE JOŠ: 10 najlepših venčanica za dame sa oblinama

Osnova, naravno, zavisi od vašeg ličnog ukusa i od toga šta više volite - haljine sa "A" krojem, "sirena" venčanice, haljine inspirisane viktorijanskom epohom ili mini "čarlston" venčanice.

Venčanice golih leđa, srcolikog izreza, haljine sa vezom u etno fazonu - zašto da ne? Za šta god se odlučite, bićete prelepe uz ovakav stajling! 

Ove godine, apsolutni hit ili kako bi modni znalci rekli "must have" su detalji koji će vas pretvoriti u divu čak i ako je venčanica sasvim jednostavna. Dakle, upadljive, viseće minđuše, krune ili veo su obavezni! 

Zlatne, srebrne, sa cirkonima - krune ili dijademe birate shodno vašem obliku lisa i boji kose. Ako se opredelite za jednostavniju punđu, Naem Khan predlaže upadljive viseće minđuše. Vašu kosu može da krasi i svetlucavi rajf sa veom.

Takođe, ovaj dizajner stavlja akcenat na raskoš i glamuru, pa poručuje budućim mladama - to je vaš dan, ne štedite na sebi!  

FOTOGRAFIJE VENČANICA I MODNIH DETALJA MOŽETE POGLEDATI U GALERIJI!  

Tekst: Marija Mićanović

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Pravo sa modnih pista prenosimo vam ideje i inspiraciju - kako da budete super trendi mlada! A evo šta modni dizajner Naem Khan (Naeem Khan) predlaže pravo iz Barselone, gde je predstavio svoju kolekciju za buduće mlade.