U elegantnom ali i super-hrabrom modnom izdanju, princeza Kejt Midlton posetila je sa Vilijamom njegovu staru bazu u Velsu!

PROČITAJTE JOŠ: Moćne žene sa britanskog dvora: sve o životu Kejt Midlton, Dajane i Elizabete

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uvek iznenadi svojim smislom za modnu reciklažu, a odevnom kombinacijom koju je odabrala za 18. februar 2016. godine šokirala je čak i poslovično izdržljive Britance.

Naime, za posetu avio bazi u Velsu u kojoj je njen suprug Vilijam proveo deo svog školovanja, Kejt je odlučila da obuče besprekornu crvenu mantil-haljinu modne kuće "L. K. Benet" koji je već u nekoliko navrata nosila.

PROČITAJTE JOŠ: Frizura koju NIKO nije očekivao: Kejt Midlton se ošišala! (FOTO)

Britanski mediji jedva se navikavaju da vojvotkinja nosi istu garderobu nebrojeno puta, a često spomenu i niske cene za odeću jedne članice kraljevske porodice - ovaj komad plaćen je tek nešto više od 400 evra.

Međutim, ono što ovog puta nisu propustili da posebno naglase to je da se hrabra Kejt u ledenom Velsu pojavila u tanušnim cipela od antilopa - bez čarapa! Sa jednostavnom smeđom tokom na glavi, srebrnim naušnicama i crnom pismo-tašnom, Kejt je bila slika i prilika vojničke žene samo u doteranom, elegantnom izdanju. 

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna U elegantnom ali i super-hrabrom modnom izdanju, princeza Kejt Midlton posetila je sa Vilijamom njegovu staru bazu u Velsu!