Da li i vama smetaju vladajući stereotipi - da su dame s oblinama nesrećne samo zato što nemaju manekensku "čačkalica" liniju, da nemaju dovoljno samopouzdanja, da se loše oblače i sanjaju neki drugi život?

PROČITAJTE JOŠ: Dame raskošnih oblina zapalile Instagram magazina "Vog" (FOTO)

Ešli Grejem ruši te sterotipe, baš kao što je srušila i mušku "tvrđavu" - magazin "Sports Ilustrejtid" kojim su dugo vladale upravo dame stereotipne lepote - nestvarno uzan struk, bokovi bez trunke masnih naslaga, izdužene i visoke figure. Prošle godine, ona se pojavila na naslovnoj strani ovog magazina, a u februaru 2016. godine sve je očarala učešćem u dve nove reklamne kampanje.

Confidence is my golden rule. Have you seen my new #SwimSexy campaign with @swimsuitsforall in @SI_Swimsuit?

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Feb 9, 2016 at 7:16pm PST

PROČITAJTE JOŠ: 8 prelepih crnih haljina za dame sa oblinama

Prvi primer je njena glavna uloga u dodatku "Kupaći kostimi za sve" (Swimsuits for all), koju ovaj brend objavljuje u saradnji s magazinom "Sports Ilustrated". U ovoj kampanji će biti, najavljuju autori, mnogo iznenađenja!

Drugi veliki događaj za Ešli u ferbruaru 2016. godine je kampanja brenda "Lejn Brajan" u kojoj dokazuje da je telo poput njenog "stvoreno za džins".

PROČITAJTE JOŠ: 10 najlepših venčanica za dame sa oblinama

"Moje telo je stvoreno za revoluciju", kaže Ešli. "Upravo ja mogu da izazovem promenu i prekinem dosadašnji tok modne industrije, pa i da pomognem društvu da na lepotu drugačije gleda", objašnjava slavna manekenka. 

#tb from @swimsuitsforall AD in @si_swimsuit #beautybeyondsize #curvesinbikinis

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on Jan 17, 2016 at 8:43am PST

Da su njene reči itekako tačne, uverite se i sami - u FOTO-GALERIJI  vas čeka serija odličnih slika čuvene lepotice raskošnih oblina!

Mardi Gras? We got this. (‘Cause it’s an #ImNoAngel kind of party.)

A photo posted by Lane Bryant (@lanebryant) on Feb 9, 2016 at 7:56am PST

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Nema granica za plus-sajz manekenku Ešli Grejem u 2016. godini! Njeno telo zrači atraktivnošću sa stranica novog dodatka magazina "Sports Ilustrejtid" i najnovijih reklamnih kampanja...