U novogodišnjoj noći, koju je popularna pevačica provela u Dubrovniku, Severina se najpre pojavila na sceni u romantičnom, belom kaputu! 

Međutim, ispod haljine se krila glamurozna i romantična haljina koju mnoge dame širom sveta priželjkuju. 

Nakon grandioznog venčanja Severine i Igora, koje je tokom 2015. godine bilo glavna tema svih medija u regionu, pevačica je odlučila da Novu godinu provede uz svoju publiku na dubrovačkom Stradunu.

PROČITAJTE JOŠ: Objavljen najlepši foto-album sa venčanja: svadbene slike Severine i Igora Kojić

Za svoj savršen izgled odabrala je kreaciju iz limitirane kolekcije omiljenog dizajnera sestara Kardašijan "Balmajn" za jedan poznati modni komercijalni lanac. 

Severina je odabrala nešto za sebe iz te kolekcije, a na dočeku Nove godine je zablistala u upravo i najtraženijem komadu ove modne linije, zbog čega je cena ove haljine u internetskoj preprodaji dosezala čak pet puta veću cenu od početne. 

PROČITAJTE JOŠ: Severina i Emina obožavaju ovu tašnu: torbica "lok" se uklapa u sve modne kombinacije

Severina je uz mini crnu haljinu postigla glamurozan izgled uz mnoštvo zlatnih aplikacija i savršeno istaknut struk. Ovu haljinu je iskombinovala sa dugim crnim čizmama koje su joj dosezale iznad kolena. 

Ipak, pre nego što se zagrejala na sceni, pevačica se na pozornici pojavilau dugom snežno belom kaputu. Uz zvonoliki kroj i jednostavni gornji deo ovog toplog odevnog predmeta, Severina je izgledala vrlo damski i romantično. 

PROČITAJTE JOŠ: Ekskluzivni intervju sa Severinom Kojić posle venčanja: Postoji JEDAN RAZLOG zašto sam promenila prezime

Izvor: Zadovoljna