Ljupka uz teniski teren, glamurozna na skupovima svetskog džet-seta, Jelena Đoković je malo-pomalo osvojila ceo svet svojom prirodnom lepotom i nepogrešivim stilom!

Na poslednjem velikom teniskom turniru u Vimbldonu, svi koji su pratili Novaka Đokovića nisu mogli da je ne primete u gledalištu - srdačno su je pozdravili i Dejvid Bekam i glavna i odgovorna urednica modnog magazina "Vog", a svetski mediji su ispratili sva njena modna izdanja. 

VIŠE: Modna pobeda Jelene Đoković: kako je Noletova Jelena osvojila čuveni "Vog" (FOTO)

Najviše pažnje je pridobila frizura koju je nosila na četvrtfinalu - za tili čas, na ženskim portalima osvanula su i video uputstva o tome kako da napravite asimetričnu pletenicu koja je Jeleni stajala baš kao mala kruna! Nije mnogo trebalo pa da osmisle i novo ime od milja - kraljica Vimbldona.

VIŠE: Sjajna frizura Jelene Đoković: asimetrična pletenica koju ćete i vi poželeti da isprobate (FOTO)

Međutim, i mnogo jednostavnije frizure Jeleni izuzetno lepo pristaju: na svečanoj večeri u čast šampiona Vimbldona, odlučila se za jednostavni, zalizani rep koji je samo ukrašen pramenom kose kod samog korena.

VIŠE: Modni trenutak: nikad lepša Jelena Đoković u cvetnoj haljini na večeri šampiona Vimbldona (FOTO)

Pletenica je bila divan izbor i za finale na kojem je Jelena nosila belu haljinu - a ovog puta odlučila se za bogatu kiku pletenu francuskom tehinikom.

Ipak, svi se slažu da Jelena fantastično izgleda i u onom izdanju koje žene obično zovu - "bez frizure"! Uredno isfenirana, s kosom podeljenom na levoj strani, mlada gospođa Đoković pleni celom svojom pojavom -jedinstvnim osmehom i stilom koji odiše jednostavnošću i ženstvenošću.

Pogledajte frizure lepe Jelene u našoj FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Ona ne menja boju kose niti eksperimentiše mnogo sa dužinom, pa ipak uspeva da svaki put izgleda drugačije ali uredno i ljupko! U čemu je tajna savršenih frizura Jelene Đoković...