Sandale su nezaobilazni komad obuće tokom letnjih vrućina, te svaka dama treba da ih poseduje u različitim modelima i dezenima. 

Zato je važno da pronađete savršen par koji možete nositi više sezona, ali, ako volite da pratite trendove onda u vašem cipelarniku mora da se nađe bar jedan najnoviji model!

VIŠE: Moderna obuća u 2015: koje sandale s platformom se nose ovog leta

Naravno, sandale se moraju slagati uz vaš "personaliti" odnosno treba da oslikvaju vaš lični stil. Zato smo i izdovojili najmodernije sandale koje će obeležiti leto 2015. godine. Izbor je veliki, od najjednostavnijih modela do trendi sandala sa efektnim detaljima.

VIŠE: Obuća u trendu: hit baletanke za 2015. godinu

Obožavate detalje, poput cirkona, kristala i šljokica? Odmah da vam kažemo: vi ste prava trendi dama! Savetujemo vam da obratite pažnju na model sandala koji je ukrašen mnogobrojnim efektnim detaljima. One će se odlično uklopiti uz neku jednostavnu kombinaciju, te ih koristite da razbijete monotoniju u svom stilu! Skrenućete pažnju na sebe, a ujedno ćete delovati kao prava šik dama koja ume da nosi efektne komade!

Ako smatrate da su sandale sa krupnim kamenjem, šarenim kameničima i štrasom previše agresivne za vaš stil, oduševićete se ovim modelom. Sandale sa resama su zavladale svetskim bulevarima, kada su ih prve prošetale neke od najpoznatijih holivudskih lepotica. One su krajnje jednostavne, izrađene su u jarkim bojama, bez ikakvih suvišnih detalja. Rese su sasvim dovoljne da skrenete pažnju na sebe! 

VIŠE: Visoke potpetice ili ravna obuća: koja je idealna obuća uz vašu odevnu kombinaciju

Za pravlje ljubitelje cvetnih dezena,  leptira i cveća, izdvajamo sandale inspirisane motivima iz prirode. Iako na prvi pogled deluju previše upadljive, one su jako nežne te savršeno naglašavaju ženstvenost i sekspilnost dame koja ih poseduje. Jednostavan model broji nekoliko ukrštenih kaiševa koji se obaviju oko noge, dok se na sredini nalazi krupan detalj koji ih čini neodoljivim. Svi modeli su izrađeni pretežno u vedrim i kontrastnim bojama, kako bi se naglasili domaninatni ukrasi. 

Izvor: Lisa

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI

LepaiSrecna Klasične sandale, jadranke ili apostolke? Sve varijante su dozvoljene ovog leta, a na vama je da odaberete vaš savršen par. Uz našu pomoć, pronađite sandale koje će istaći vašu ženstvenost i neodoljivost!