Bilo da želite da naglasite glavni komad garderobe ili da zadržite jednostavan i suptilan stil, neutralne boje su najbolji izbor koji možete napraviti. Ovu nepolaznu klasiku čine bež boja, teget plava i naravno crna. Ipak, njima pripada i potcenjena boja masline koje su holivudske lepotice El Fening, Nikol Šerzinger i Rosi Hantington Vajtli stavile na listu favorita za leto 2015. godine!

VIŠE: Modni trenutak: Dženifer Lopez u hit kombinaciji za 2015. godinu (FOTO)

Evo predloga kako najbolje da nosite maslinastu boju:

Ako ste početnik

Ako ste se stalno pribojavali da eksperimentišete sa bojama, ovog leta se prepustite čarima maslinaste boje. Važno je da znate kako da je uklopite, a s obzirom da nemate dovoljno iskustva s njom, koristite manje detalje ili komade odeće u ovoj boji, kako biste dopunili osnovnu kombinaciju. Predlažemo vam da obratite pažnju na lagane jaknice i kardigane u ovoj boji jer one predstavljaju vanvremenski komad odeće koji možete odlično iskoristiti. Što se tiče obuće, ovog leta obratite pažnju na platnene espadrile u maslinastoj boji, koje ćete odlično uklapati uz sve modne kombinacije.

A photo posted by @christie_krp on May 2, 2015 at 12:05pm PDT

Ako ste se već poigravali ovom bojom

Vi već znate sve prednosti ove boje i odlično je kombinujete sa ostalim delovima garderobe.  Kako biste istakli gornji deo tela, napravite kontrast tako što ćete obući pantalone ili suknju u boji maline uz koje ćete iskombinovati nežnu, talasastu bluzu koja je blago strukirana. Uz ovu modnu kombinaciju se savršeno uklapa kožna jakna, a tokom letnjih vrućina može poslužiti tanji prsluk ili kardigan.

VIŠE: Amal Kluni spremna za leto: najlepše sandale za 2015. godinu 

A photo posted by @weloveadailydose on May 30, 2015 at 8:30am PDT

A photo posted by just a fad (@justafad) on Apr 19, 2015 at 2:29am PDT

Ako ste modni stručnjak

Maslinasto zelena je već vaša omiljena boja, pa veoma često ste obučeni baš u toj boji od glave do pete! Na leto kada koža potami, odlično je nositi haljine u ovoj boji, ali se slobodno možete opredeliti i za kratki kombinezon. Kombinezoni predstavljaju hit za leto, a pored toga su i veoma udobni. Uz njega možete dodati detalje kao što su rese ili nežan nakit. Uz elegantan, kraći kombinezon se odlično slažu cipele sa visokom štiklom u istoj nijansi.

VIŠE: Modni trenutak: Viktorija Bekam u najlepšoj crnoj haljini 2015. godine

A photo posted by GIFUNCHY (@gifunchy) on May 19, 2015 at 9:49am PDT

Odlične modele pantalona, majica i haljina koje ćete rado nositi pogledajte i u našoj galeriji slika!

Rozi Hantington-Vitli, foto: Profimedia

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Među mnogim neutralnim bojama koje će obeležiti leto 2015. godine, nalazi se i maslinasta koja je doživela veliki povratak na modnu scenu. Sve je u ovoj boji: od nakita, preko kombinezona do dugih haljina. Evo kako da je najbolje kombinujete...