Latino diva Dženifer Lopez bila je glavna zvezda na dodeli Bilboard Latin Music nagrada 30. aprila 2015. godine, a sve prisutne je oduševila svojim nastupom, ali i novim modnim odabirom!

Njen beli kombinezon već je dobio nadimak "goli kombinezon", a za ovom kreacijom Zuhaira Murada okretale su se sve glave ali i danas napisi na modnim portalima.

Modni trenutak: suknja i sako Dženifer Lopez osvojili crveni tepih MTV

Ako se malo bolje zagledate videćete da se zapravo ispod ovog kombinezona skoro ništa ne može videti, a Džej Lo je - radi svake sigurnosti - imala i kratku belu pelerinu koju potpisuje ista mdna kuća.

Luksuzni beli materijali dodatno su naglašeni bogatim nakitom, a uz salonke modne kuće "Šarlot Olimpija", diva je iskombinovala i klač-torbicu Brajana Atvuda.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: vrela bela mini haljina za vatrenu Dženifer Lopez (FOTO)

S obzirom na to da je iste večeri nastupala i to u mnogo kitnjastijem modnom izdanju. Dženifer je imala i vrlo jaku, scensku šminku, pa je frizura ostala jednostavna.

Detalje modnog izdanja Lopezove koje ponovo pleni pažnju svih pogledajte u galeriji slika!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Skandalozno ili ne? Potpuno providan ali tako dizajniran da se u njemu skoro ništa ne vidi, beli kombinezon koji je Dženifer Lopez nosila na dodeli Latino Bilbord nagrada meta je svih modnih kritičara!