Kada se poznati spremaju za dodelu MTV filmskih nagrada kao što je to bilo 12. aprila 2015. godine, obično svi sa uzbuđenjem čekaju izlazak na crveni tepih.

Dženifer Lopez je, ipak, uvek za korak brža od svih pa je osvojila publiku čak i ne prikazavši odabranu toaletu...

Za to se pobrinuo njen Instagram profil, na kojem je Dženifer objavila fotografiju skoro potpuno spremna za izlazak ali kontroverzna kako to samo ona ume da bude.

Baš u jeku priče o slavnoj Versaće haljini koja je, kako je Gugl objavio pre nekoliko dana, bila povod da ovaj pretraživač omogući pretragu slika, Dženifer je ponovo uzburkala duhove.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: vrela bela mini haljina za vatrenu Dženifer Lopez (FOTO)

Glamuroznija nego ikada do sad, latino diva je tip-top našminkana, fruzura je gotovo spremna a bade mantil kao da je kreiran za sultaniju! Zlatni detalji vezeni na rukavima i zlatni inicijali privlače pažnju, naročito u kombinaciji sa upadljivim zlatnim nakitom.

Sve to ne bi bilo dovoljno da se osvoji Internet, da Dženifer nije - 15 godina posle čuvene Versaće haljine sa izazovnim dekolteom - ponovila sličan trik!

Ovoga puta, u pitanju je provokativan položaj sa suviše opušteno raširenim nogama... i mada bismo rekli da je na Internetu sve već odavno viđeno, holivudska lepotica očigledno poznaje svoju publiku bolje od ikoga! Slika beleži blizu 8 000 komentara, a vi pogledajte zašto...

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Apr 12, 2015 at 4:09pm PDT

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: najkraća mini haljina koju je Dženifer Lopez ikad obukla (FOTO)

Izvor: Lisa