Još  nismo videli Amal Kluni (rođena Alamudin) dva puta u istom modnom izdanju!

Šta više, kombinacije su joj toliko različite da skoro da ne liče jedna na drugu, a ipak sve toliko liče upravo na Amal da se eksperti slažu kako ima specifičan i jedinstven stil.

Tako je i sa romantičnom prolećnom kombinacijom u kojoj su je paparaci uhvatili 7. aprila 2015. godine pred restoranom "Morandi" u Njujorku - suknja boje karamela, kombinovana sa narandžastom bluzom bez rukava, ukrašenom kragnom od zmijske kože, ističe najnežniju stranu Amalinog stila.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Klasična bluza čiji veliki povratak najavljuju svi modni znalci za proleće 2015. godine delo je modne kuće "Guči", a suknju potpisuje isti brend.

Jednostavan kroj dužine ispod kolena karakterističan je i po falti "u susret" koja dozvoljava udoban hod. Model podseća na toliko moderne "suknja-pantalone" koje su ove sezone takođe hit. 

Elegantne dnevne salonke "L. K. Benet" sa mrežastim dezenom, u boji pudera, odlično pristaju uz ovu kombinaciju, a stroga, crna tašna marke "Balensijaga" podseća nas da je Amal, premda "ikona stila" kako se to danas pomodno kaže, pre svega visokoobrazovana pravnica svetskog renomea i da trenutno predaje međunarodno pravo na Univerzitetu Kolumbija. Modne detalje pogledajte u galeriji slika.

Ah, da, udata je za jednog popularnog holivudskog glumca, ali on je svakog dana sve neprimetniji pored nje... Džordž Kluni je poznat kao stari šarmer, pa smo sigurni da se na šale ovog tipa nimalo ne ljuti.

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: Amal i Džordž Kluni, najnežniji par na Menhetnu (FOTO)

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Trend sedamdesetih i tople nijanse karamela i pomorandže istakli su najženstveniju stranu Amal Kluni u ovoj lepoj modnoj kombinaciji!