Vitka figura omogućila je britanskoj princezi Kejt Midlton da tokom čitave trudnoće nosi garderobu kakvu poželi!

Sezonu jesen i zimu 2014 / 2015. godine definitivno je obeležila svojim prelepim kaputima, a javnosti se uvek dopada i njena izuzetna štedljivost jer Kejt nimalo ne okleva da više puta nosi iste modele.

Tako je bilo i u poseti Njujorku, gde je boravila s princom Vilijamom tada i tada, oduševila američku javnost čitavom serijom odličnih modnih kombinacija.

PROČITAJTE JOŠ: Modna zima štedljive princeze: tri prelepa kaputa Kejt Midlton

Jedan od tih kaputa, modne kuće "Malberi" Kejt je uspela da ponovo obuče i krajem marta, kao da ova tri meseca trudnoće nisu donela ni kilogram više...

Naime, uprkos prvoj najavi da će se već sredinom marta povući i završiti sa svojim kraljevskim obavezama, vojvotkinja od Kembridža izdržala je do samog devetog meseca i obavila sve planirane posete. 

U društvu princa Vilijama, 27. marta 2015. godine posetila je i Fondaciju "Stiven Lorens" i tom prilikom obukla elegantan pink kaput modne kuće "Malberi". Britanski mediji već su izvestili kako je Vilijam, navodno, imao primedbu na dužinu kaputa jer "nije dovoljno dugačak", ali modni portali odreda hvale  Kejtin izbor.

Premda u poodmakloj trudnoći, figura buduće mame izgleda vrlo vitko, premda kroj kaputa gotovo da i nije trudnički. Detalje Kejtine modne kombinacije možete pogledati u galeriji slika!

PROČITAJTE JOŠ: Kejt Midlton podelila modnu javnost: da li je ovo haljina za 8. mesec trudnoće? (FOTO)

Kejt i dalje ne odustaje od visokih potpetica, ali - kako i sama kaže - toliko se malo izmenila tokom trudnoće da "ponekad i sama zaboravi" da je trudna...

Ovoga puta, britanski mediji prenose, izlazak princeze u javnost je zaista bio poslednji, a sledeći put ćemo je videti tek sa drugim novorođenčetom na rukama... Srećno, Kejt!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Dame uvek uživaju u savršenom stilu princeze Kejt Midlton, ali ovaj kaput je nadmašio sve koje smo videli ove sezone!