Na romantičnu večeru za Dan zaljubljenih 14. februara 2015. godine Amali Džordž Kluni krenuli su u svoj omiljeni suši restoran, a ovoga puta su očigledno planirali da se opuste bez glamuroznog imidža kakav zahtevaju njihovi zvanični izlasci.

Međutim, Amal nije propustila da i u ovoj prilici izabere najelegantniji mogući "sportski stil", pa je uz crne uske pantalone odabrala efektan pončo iz modne kuće "Sen Loran", čija cena nije mogla proći nezapaženo... kako kažu modni znalci, ovaj lepi komad od antilop kože u drap boji sa modernim resama na ivicama košta, ni manje ni više, nego 4000 dolara!

PROČITAJTE JOŠ: Modni trenutak: kako Amal Kluni pretvara crnu haljinu u modnu bajku

Uz gležnjače u sličnoj boji, sa umecima od pitonove kože, s potpisom "Guči", Amal je odabrala tašnu u kontrastnoj, jarkoplavoj boji. Od detalja, pored vereničkog prstena, odlučila se da ponese samo Akong London ogrlicu koja lepo pristaje uz belu jednostavnu bluzu. I u sportskom stilu, Amal je super šik, zar ne? Detalje pogledajte u galeriji slika...

PROČITAJTE JOŠ: Kakve farmerke nosi Amal Alamudin Kluni

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Ako je Džordž Kluni odabrao da u farmerkama izvede svoju dragu Amal na prvu večeru za Dan zaljubljenosti u bračnom životu, ona je, prirodno, morala da isprati taj opušteni, sportski stil... ali, na svoj način!