Nežnoružičasta haljina, drapirana s pažnjom i jednostavnošću kakva i pristaje reputaciji modne kuće "Dior"bila je savršen izbor za mladu glumicu Lili Džejms koja je prisustvovala premijeri filma "Pepeljuga" na 65. Berlinskom festivalu 13. februara 2015. godine.

Lili je nova Pepeljuga, a u filmskoj verziji ove bajke za 21. vek ona nosi odabrane kostime i već ovenčane slavom staklene cipelice koje je izradila kompanija "Svarovski" po nacrtu kostimografkinje Sendi Pauel.

Ne čudi zato ni ogromna pažnja s kojom su svi propratili Lilinu pojavu na berlinskom crvenom tepihu, a naročito obuću koju je nosila u ovoj prilici.

U pitanju su prelepe srebrne cipelice slavne modne kuće "Džimi Ču", a kako su izgledali detalji Liline toalete pogledajte u galeriji slika.

Trejler iz filma povešće vas pravo u čarobni diznijevski svet, u režiji Keneta Brane, uz oskarovku Kejt Blanšet kao zlu maćehu i Helen Bonam Karter kao dobru vilu...

LepaiSrecna Pepeljuga 21. veka opravdala je visoka očekivanja: mlada Lili Džejms odabrala je jednostavnu toaletu za premijeru u palati Berlinala, a sve oči bile su uprte u novo izdanje legendarnih cipelica...