Sve modne retrospektive ulepšavaju nam kraj godine jer nas podsećaju na lepe momente - na premijerama, venčanjima, modnim revijama, velike zvezde predstavljaju nam se u najboljem izdanju.

Na većinu modnih rang-lista u 2014. godini probili su se - kao i prethodnih sezona - Dejvidi Viktorija Bekam, popularni par koji osvaja milione ljudi širom sveta, kako svojim stilom i ukusom, tako i privrženošću koju tako rado pokazuju jedno prema drugom.

Apsolutni modni vladari u 2014. godini svakako su bili i Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, svakako najviše zahvaljujući njenom modnom angažmanu - kako na lajfstajl portalu koji je uspešno startovala tako i u "street style" prilikama koje su paparaci vredno beležili.

"Lepše odevene polovine" para su, verovatno i Ema Stoun i Kira Najtli, ali su i njihvo partneri Endru Garfild i Džejms Rajton bili dostojna pratnja svojim prelepim, slavnim damama.

Slično je i kad je reč o dami koja već nekoliko godina za redom ulazi u skoro na najuže modne konkurencije - Kejt Midlton, mada je princ Vilijam obično u drugom planu kad su u pitanju modne kombinacije. 

Modni trenutak: princeza elegancije Kejt Midlton osvojila londonski Paladijum (FOTO)

Za kraj, nama - naravno - najdraži: Novak Đoković i njegova Jelena - par koji je zavladao i modnim magazinima i portalima ove godine, a našim srcima - već odavno!

Muška moda: Novak Đoković osvojio modni magazin Vog!

Fotografije većih dimenzija možete pogledati u galeriji slika.

LepaiSrecna Modne rang-liste sjajan su način da se podsetimo lepih događaja u protekloj godini, a slavni parovi bili su najlepše doterani upravo na crvenom tepihu!