Najzad jedan modni hit koji neće ostati rezervisan samo za modne piste i tek poneku hrabru trendseterku koja se usuđuje da ga ponese i na ulici!

Uoči sezone jesen/zima 2014/2015. godine, kreatori su nas obradovali predlogom koji će voleti sve dame, bez obzira na to kako su građene - u pitanju je pončo, koji je ove godine prisutan i u dnevnoj i večernjoj garderobi.

Prvi je ovaj trend pokazala modna kuća "Barberi", a njegov model sa krupnim kvadratima za koji su se mnogi našalili da "podseća na otirač pred vratima" ponele su sve svetske modne zvezde - od manekenke Kare Delevinj do proslavljene pomodarke Keri Bredšo, odnosno, Sare Džesike Parker.

U prilog popularnosti ponča govori i činjenica da u zavisnosti materijala, debljine, dezena on može i da prikriva i da otkriva, govore i brojne maštovite kombinacije koje kreatori predlažu čak i u svečanoj garderobi, pa i uz večernje haljine! Kako sve to može da izgleda, pogledajte i sami u galeriji slika!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Komad koji je osvojio modne piste i sve svetske manekenke odličan je modni detalj koji ćete i vi rado poneti!