Kejt Midlton i princ Vilijam dočekali su predsednika Singapura 21. oktobra 2014. godine u Londonu, a tom prilikom vojvotkinja je odabrala sivi elegantan komplet modne kuće "Aleksandar Mekvin".

Crne „Prada“ cipele i pismo torbica "Dženi Pekam" upotpunili su savršeni stajling. Umesto raskošnih lokni, ovog puta Kejt je odlučila da kosu veže u niski konjski rep.

Više: Savršena plava haljina Kejt Midlton za eleganciju bez premca.

Više: Srebrna princeza Kejt Midlton.

Neumorna Kejt  se kasnije tog dana pojavila u Prirodnjačkom muzeju u Londonu na "Dodeli za najbolju fotografiju divljih životinja 2014".

Ovog puta, elegantno odelo zamenila je pastelnom plavom haljinom „Dženi Pekam“. Haljina na preklop koja diskretno otkriva dekolte i deo nogu trudnoj Kejt je stajala savršeno. Da je idealnu haljinu izabrala za trudničke mesece govori i činjenica da joj se stomačić blago nazirao. Sandale i pismo-torba u nežnoružičastoj boji, bujne lokne i osmeh su ostali detalji divne kraljevske kombiacije.

U galeriji vas čekaju slike koje potvrđuju njen besprekoran ukus.

LepaiSrecna Vojvotkinja Kejt Midlton i u prvim mesecima trudnoće ne zaostaje kada su savršene toalete u pitanju, a to potvrđuju i slike dva besprekorna stajlinga u istom danu!