Veče mode u Parizu koje organizuje magazin Vog bilo je održano 16. septembra 2014. godine, a pravo sa modnih pisti skupili smo najbolje ideje da začinite svoj jesenji stajling.

Detalj bez koga ne prolazi nijedna kombinacija je moderna, lepa i praktična tašna. Izabrali smo par modela pariskih dizajnera koji vam mogu poslužiti kao inspiracija da neku sličnu nabavite.

Ovde pogledajte mini kožni ruksak koji je postao hit u modnom svetu.

Dovoljno velika da u nju stanu sve ostale sitnice ali i dovoljno moderna da svaki stajling učine posebnim je opis dobre tašne! Osim čuvene crne koja nikada neće izaći iz mode, svetlije nijanse su ove godine bile iznenađenje. Klasična bela je dobar način da napravite kontrast, ali ružičastom ćete ostaviti pečat za sva vremena.

U galeriji vas očekuju pet savršenih tašni za period koji nam predstoji i izaberite koja vam se najviše dopada,a ispod teksta pogledajte simpatičan promo video sa zanimljivim stajlingom i detaljima koje ćete rado iskopirati .

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Lakovane, ženstvene, velike i praktične torbe pariski dizajneri namenili su za hladnije dane koji nam dolaze. Iako smo možda očekivali tamne nijanse, rešili su da leto ne izađe iz romana pa se i u narednim periodima ružičasta rado preporučuje...