Riki Delal, njujoroška dizajnerka venčanica ovim poslom bavi se punih 17 godina i tvrdi da sve što sanja i zamisli to pretoči u svoje modele. Zato možda njene venčanice želi svaka devojka da ponese na svom najvažnijem danu u životu.

U njenim kolekcijama mogu se naći od tradicionalnih do modernijih modela inspirisanim aktuelnom modom i smelim devojkama koje na svom venčanju žele da izgledaju privlačno, seksi, lepo i romantično.

Ovde pogledajte šta da obučete na venčanju ako ne želite klasičnu venčanicu.

Od uskih korseta, do potpuno otkrivenih leđa i neobičnih kompleta, Riki je dala inspiraciju mnogim devojkama da najvažnijeg dana u životu treba da izgledaju najlepše i privuku pažnju svih gostiju, a najviše svog budućeg muža.

Koliko god je akcenat stavljen da otkrivanju pojedinih delova tela poput dekoltea, leđa ili stomaka, romantičan moment izbija u prvi plan, a za to su zaslužni savršeni materijali poput čipke.

Savetujemo da odmah pogledate galeriju i uverite se u savršene modele ove dizajerke.

LepaiSrecna Romantične, balske, pristojne, duge i uglavnom bele. Do sada smo ove epitete povezivali sa venčanicama. Međutim, dizajneri su se osmelili i rešili da naprave kombinaciju seksipila i romantičnog momenta, a mi vas pitamo da li vam se to dopada?