Njujork, nedelja mode, 7. septembar 2014. godine. U tročlanom modnom "žiriju" su glavni arbitri Viktorije Bekam: neizbežni suprug Dejvid, najpopularniji fudbaler u penziji i džentlmen koji je odmah nakon revije izveo društvo na večeru, sin Romeo koji je već debitovao kao maneken i Ana Vintur, proslavljena urednica modnog magazina "Vog".

Sa njih troje u prvom redu, Viktorija je mogla biti sigurna da joj podrška neće izostati. Doduše, nije ni bilo razloga da strepi jer je mesto ove dame u modnom svetu potvrđeno između baš negde između inovatora "teške kategorije" koje niko ne razume i mode za mase u kojima nema nimalo glamura.

Ovoga puta, Viktorija je iznenadila kreacijama koje nimalo ne liče na slavnu Poš iz njenih doskorašnjih glamur izdanja - od 32 prikazana modela, čak 26 su imali porub čvrsto definisan ispod kolena! A ne zaboravite da je upravo ona napravila brend od svojih vitkih, mišićavih nogu koje su uvek bile u prvom planu.

Uz to, manekenke su nosile ravne cipele, ponovo kao iznenađenje jer Bekamova planira da obogati svoju imperiju i modnom linijom obuće.

U svemu ostalom, Viktorija je ostala verna sebi: čisti krojevi, jasna silueta, zanimljivi detalji... sve ono što bismo i mi mogli da uvrstimo u svoj garderober! Pogledajte i sami galeriju slika i njene nove modele.

LepaiSrecna Ravne cipele i porub haljine jasno definisan ispod kolena! Da nije bilo Dejvida Bekama u prvom redu na njujorškoj reviji vešte kreatorke Viktorije Bekam, da li biste znali da su ovo njeni modeli...