Šarmantna glumica oduvek je bila poznata, između ostalog, i po svojoj lepoti, koja nije izbledela do danas, piše Glossy.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKVU MONIKU BELUČI DO SADA NISMO VIDELI: pogledajte kako atraktivna glumica izgleda u vatrenoj crvenoj haljini (FOTO)

Danica Maksimović već decenijama nas oduševljava i zavodi kako na pozorišnim daskama, tako i putem malih i velikih ekrana. Poznata po ogromnom glumačkom talentu i naročito upečatljiva u komedijama, slavna umetnica godinama s razlogom uvek zauzima jedno og prvih mesta na svim listama najlepših dama na našoj javnoj sceni. 

Danas, kada lepa Danica ima punih 65 godina, baš ništa se nije promenilo - ona vredno radi i još uvek jedna od najlepših i najzgodnijih žena među poznatim Srpkinjama.

Kliknite OVDE da pogledate provokativnu fotografiju Danice Maksimović koja je oduševila Instagram!

PageBreak

Najnovija fotogafija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram to svakako potvrđuje, baš kao i brojni komplimenti koje je Makimovićeva dobila.

PROČITAJTE JOŠ: SRPSKA GLUMICA SE SLIKALA SA MAJKOM, A SVI SU PRIMETILI NJENU NOVU FRIZURU: pogledajte kako se ošišala Sloboda Mićalović (FOTO)

Glumica je, naime, podelila fotografiju nastalu u Beogradskom dramskom pozorištu i oduševila svoje pratioce. Fotografija je umereno provokativna, a glumica izgleda mladoliko i može da se pohvali savršenom figurom.

- Predivna i prelepa Dano! Duboki naklon i respekt svemu što radite i što jeste - jedan je od komentara koji se svakako izdvojio.

Prilagođeno sa: Glossy