Glavna prednost ove kratke frizure je to što je uz malo veštine možete očešljati na više načina!

Ako pogledate galeriju slika prelepe glumice Nine Dobrev, videćete kako se njen kratki paž menja od prilike do prilike - sa šiškama začešljanim pozadi, sa izduženim loknama razbarušene dnevne varijante, pa čak i sa elegantno prikupljenom kosom na potiljku, za elegantne večernje kombinacije!

PROČITAJTE JOŠ: Kako ofarbati kosu u trendu: novi trend šatiranja za plavuše (FOTO)

Ako se pitate o čemu se ovde tačno radi, vredi napomenuti kako se ne radi o nikakvom revolucionarnom stilu u kosi koji će vas podstaći na drastičnu promenu frizure, već o još jednoj interpretaciji sada već zbilja sveprisutnog boba.

Kroz ovu godinu pratili smo brojne njegove varijacije na temu, da bi se približili jeseni i novom trendu – ‘sleek’ bobu. Njega je vrlo brzo zasenio nob, a zanimljivo je da je ime dobio po poznatoj holivudskoj glumici Nini Dobrev.

Nina je kroz svoju karijeru često menjala frizure, dužine i boje kose, da bi s godinama, poput mnogih svojih koleginica, počela postepeno skraćivati dužinu. Nakon jako duge kose i nošenja ekstenzija u mnogim formalnim prilikama, došao je red i na lob, a mnoge zvezde koje su nosile lob, uskoro su se, umesto da puste kosu, odlučile za bob.

Ove dve frizure nesumnjivo su toliko popularne zbog svoje jednostavnosti i laganog održavanja, a to je za svaku zvezdu koja svakodnevno mora biti doterana definitivno veliki plus. Tako je i Nina Dobrev isprobala čari boba i pridružila se svojim poznatim koleginicama u klubu obožavateljki jesenjeg ‘sleek’ boba. A onda su njeni frizerski stilisti otišli korak dalje i nastao je nob.

POGLEDAJTE SVE VARIJACIJE OVE KRATKE FRIZURE NA SLEDEĆOJ STRANICI I U GALERIJI SLIKA!

PageBreak

Za novu interpretaciju boba u slučaju poznate glumice zaslužan je salon Nine Zero One i celebrity stilistkinja Riawna Capri. Ona je zaslužna za evolucije u kosi mnogih holivudskih cura, među kojima su Emma Roberts, Sarah Hyland i Vanessa Hudgens. Riawna je na Nini prvo napravila kosi bob koji je sa zadnje strane kraći, a s prednje duži, da bi celoj frizuri zatim dodala guste i kraće, tzv. francuske šiške.

One otkrivaju pogled na obrve, a osim toga i uokviruju lice te u kombinaciji s pažom izgledaju vrlo šik. Ovaj paž je vrlo sjajan i izuzetno glatko začešljan.

Izvor: Journal

LepaiSrecna Ako imate tanku i retku kosu, ova holivudska frizura je pravi izbor za vas.