Turska glumica BerguzarKorel i žena Sulejmana Veličanstvenog uspela je i da posle porođaja izgleda atraktivno i zanosno, a ovo je tajna njene savršene figure, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ŠEHEREZADA PROMENILA FRIZURU I ŠOKIRALA TURSKU: nećete verovati šta je supruga Sulejmana Veličanstvenog uradila sa kosom (FOTO)

"Vitkost dugujem redovnom treningu, a da slučajno ne bih koji preskočila, anagažovala sam ličnog trenera koji je uz mene čak i na letovanju. Onih dana kad baš ne mogu na trening obavezno prepešačim najmanje šest kilometara," ističe lepa glumica.

PROČITAJTE JOŠ: Sulejman smršao 14, a Šeherezada 7 kilograma za mesec i po dana: lepa supruga Berguzar Korel otkriva dijetu slavnog turskog glumca (DIJETA)

Šeherezada jede samo organske namirnice, a dnevno popije najmanje 1,5 litara vode. "Ishrana mi je bogata mahunarkama i namirnicama koje proizvde proteine sagorevače masti. I ugljeni hidrati su zastupljeni radi balansa, ali samo u vidu  barenog pirinča," objasnila je turska glumica.

Izvor: Lepa & srećna