Gde god se pojavi, Kejt Midlton uvek pleni pažnju. Takav slučaj je bio i kada se pojavila na Vimbldonu kao sponzor organizacije koja je domaćin prestižnog turnira i očarala svojim izgledom. U prvom planu ovoga puta našla se nova, skraćena, frizura.

PROČITAJTE JOŠ: GDE KRALJEVSKE PORODICE IDU NA ODMOR: evo gde letuju i zimuju Kejt Midlton i princ Vilijam (FOTO + VIDEO)

Naime, otkako je lepa vojvotkinja od Kembridža postala javna ličnost njena dužina kose menjala se samo nekoliko puta.

Tako da je ova talasasta frizura dužine do malo ispod ramena pravo osveženje. Moramo priznati da joj stvarno odlično pristaje i da je ovakva neočekivana promena i te kako dobro došla.

Kako izgleda haljina Kejt Midlton koja je oduševila modni svet - pogledajte na sledećoj strani!

KEJT MIDLTON SE OŠIŠALA: evo kako izgleda nova fizura i savršena haljina lepe vojvotkinje (FOTO)
LepaiSrecna Author: Ray Tang Description: The Duchess of Cambridge watches centre court tennis on the first day of the Wimbledon Lawn Tennis Championships Software:Adobe Photoshop CC 2015 (Macintosh) Created: 2017:07:03 22:55:32

PageBreak

Iako se u prvom planu našla nova frizura, ne možemo zanemariti ni njen modni izbor. Nosila je haljinu na tačkice do kolena s tri-četvrt rukavima poznate modne kuće Dolce&Gabbana.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA DORUČKUJE KEJT MIDLTON: 1 kašičica ovog praha pretvara voćni sok u proteinsku bombu

Kombinaciju je upotpunila belom torbom brenda Victoria Beckham i jednostavnim crnim sandalama koje su vrlo popularne ove godine. 

Da li vam se sviđa njena promena?

Izvor: Zadovoljna