Iako smo navikli da je popularna pevačica ta koja bezgranično eksperimentiše sa svojim izgledom, ovog puta je njena mama glavni akter priče o drastičnoj promeni. Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše spada u retke dame kojima samopouzdanja ne manjka, piše Story.

Kako je pre nekoliko meseci svoju liniju dovela do savršenstva, Divna je istakla da nikada nije imala komplekse i da smatra da je rad na sebi projekat od koga nikada ne treba odustati.

Mnogima je teško da poveruju da je ova zanosna dama i baka, a Divna ne krije da su upravo Atina i Nika centar njenog sveta.

PROČITAJTE JOŠ: Raskošna vila Jelene Karleuše: zavirite i vi u dnevnu sobu popularne pevačice (FOTO)

Uglavnom je Jelena ta koja eksperimentiše sa svojim izgledom i frizurama, ali ovog puta Divna je napravila pometnju na društvenim mrežema kada je objavila fotografiju sa novom frizurom.

NOVU FRIZURU DIVNE KARLEUŠE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Ona je skratila kosu, ali je ostala verna prirodnoj nijansi, a mnogi su prokomentarisali da joj ova dužina savršeno pristaje jer ističe njene lepe crte lica.

PROČITAJTE JOŠ: Divna Karleuša oslabila 40 kilograma: Nisam operisala želudac, ovo je moja dijeta (FOTO)

Uz fotografij je napisala: Žene razumeju... Porašće, mada verujemo da je malo onih dama koje bi se usudile da naprave ovakvu promenu, a ima i onih koje bi zaplakale u sred frizerskog salona kada bi morale da se oproste od svoje duge kose.

Međutim, Divna je još jednom dokazala da je sve u samopouzdanju pa će ovo biti motivcija svim onim damama koje nisu imale hrabrosti ni da razmotre ovu frizuru.

Izvor: Story