Ćerka Borisa Bekera iz kratke ali medijski veoma ispraćene afere sa tamnoputim ruskim modelom Angelom Ermakovom, Ana Ermakova (15), zvanično je primljena u londonsko visoko društvo, na istorijskom "Balu kraljice Šarlote" u Kensington palati. Za svoj veliki dan Ana je odabrala belu balsku haljinu bez bretela, sa donjim delom od tila, duge bele rukavice, dijamantsku ogrlicu i nakit u kosi.

PROČITAJTE JOŠ: Najdirljiviji parovi: slavne mame i ćerke na dodeli Oskara 2015. godine

- Živim i učim. To me je koštalo braka i nekoliko godina privatnog života, ali sada kada imam Anu, više ne smatram to greškom. Danas imam lepu ćerku i ne želim da propustim nijedan minut današnjeg dana - rekao je Boris Beker.

Debitantski bal ustanovio je kralj Džordž Treći 1780. godine u čast rođendana svoje žene kraljice Sofije Šarlote.

Debitanti su do 1958. tradicionalno predstavljani kralju i kraljici, obeležavajući tako svoj ulazak u visoko društvo. Bal je bio prvi u nizu glamuroznih događaja koji bi aristokratija organizovala po završetku lovne sezone.

Danas se mlade dame, obično između 17. i 20. godine, predstavljaju gostima, a lista čekanja je duga. Inače, sto za 10 osoba na ovoj zabavi košta čak 3.400 evra.

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!

Tekst: V. N. 

Izvor: Novosti

LepaiSrecna Ana Ermakova (15), ćerka bivšeg tenisera iz afere sa tamnoputim ruskim modelom Angelom Ermakovom, zvanično je primljena u londonsko visoko društvo na istorijskom "Balu kraljice Šarlote"!