Plavuše i brinete mogu da odahnu - nova tehnika šatiranja kose vrlo je slična ombre varijanti ali nakon nje vaša kosa je prirodnija, efektnija i čini da izgledate kao da ste upravo doputovali sa nekog egzotičnog ostrva... 

Ni plavuše ni brinete već – plavobrinete, to je novi trend kada je u pitanju bojenje kose. Ako vam je vaš frizer već napomenuo da postoji novi trend u farbanju kose koji i ombre i sve slične njemu čini propisno neaktuelnim, onda je to svakako ovaj, koji nosi naziv „bronde“.

PROČITAJTE JOŠ: Frizeri predstavljaju najnoviji trend za 2015: šatirajte kosu u nijansama "kornjačine kože"

Prilično je sličan onome što ste do sada videli, ali je još efektniji, prirodniji i čini da svaka devojka koja ga nosi izgleda kao upravo doputovala sa egzotičnih ostrva.

Novi trend bojenja kose lansirala je čuvena trendseterka Blejk Lajvli, kada je nedavno na svom Instagramu objavila fotografije na kojima je njena plava kosa otišla ravno u zaborav, a ona je sada ni smeđa ni plavuša već nešto između.

H

Ovo je boja koja će idealno stajati svim ženama i devojkama koje se ovog leta vrate sa egzotičnih putovanja i sa gomilom utisaka donesu i preplanuo ten, ali je "bronde" takođe zahvalna i kada su hladniji dani u pitanju! Sa ovakvom nijansom kose sve je lako odabrati – i karmin i rumenilo, i sjaj za usne. 

Ovakvu boju su već pored Blake prošetale i Kara Delevinj, Dženifer Lopez, Džesika Alba i brojne druge glumice.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 7, 2015 at 9:02pm PDT

SVE SLIKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: citymagazine.rs

LepaiSrecna Ako tražite novu, najlepšu nijansu kose za leto 2015. godine, preporuka svetskih frizera stiže preko popularne trendseterke Blejk Lajvli. Ako se ova popularna plavuša odrekla svoje boje kose, jasno je da je trend tu!