Predstavnica Kolumbije Paulina Vega izabrana je za Mis Univerzuma 2015. na 63. takmičenju organizovanom u Doralu blizu Miamija,piše Tanjug a prenosi RTS 26. januara 2015. godine

Dvadesetdvogodišnja manekenka i studentkinja ekonomije, koja se za naslov najlepše žene sveta takmičila sa još 87 kandidatkinja, preuzela je titulu od Gabrijele Isler iz Venecuele.

Paulina, inače, dolazi iz Barankile, rodnog grada Sofije Vergare pa nije ni čudo što je slavna Kolumbijka od srca čestitala svojoj sunarodnici na izboru. Naime, Sofija je na svom Tviter profilu koji prati 7 miliona obožavalaca, pozdravila Mis Univerzum rečima: "Barankila! Mis Univerzum!"

PROČITAJTE JOŠ: Među najlepšima u 5. deceniji: Sofija Vergara i dalje vlada crvenim tepihom!

Vega je druga Kolumbijka koja je ponela titulu najlepše na svetu, posle Luz Marine Zuluage 1956. godine, prenela je agencija Fena.

U zadnji krug takmičenja ušle su devojke iz Argentine, Australije, Brazila, Španije, Amerike, Francuske, Indije, Indonezije, Italije, Jamajke, Holandije, Filipina, Ukrajine i Venecuele. Srbiju je na ovom prestižnom takmičenju predstavljala Anđelka Tomašević (21) iz Beograda.

Kako je Paulina izgledala na takmičenju, pogledajte u galeriji slika!

PROČITAJTE JOŠ: Svetske lepotice u nacionalnim kostimima: da li vam ovo liči na srpsku narodnu nošnju

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Barankila! Mis Univerzum! Ovim rečima je Sofija Vergara pozdravila izbor svoje sunarodnice Pauline Vega za Mis Univerzum.