Potrebno za 8 osoba:
- 4 jajeta
- ½ kg skuvanih leblebija
- ½ kg čeri paradajza
- veza peršuna
- ½ veze vlašca
- 4 inćuna
- 6 kašika soka od limuna
- 3 kašike senfa
- 10 kašika maslinovog ulja
- 40 g kapra
- so, biber
Priprema:
1. Skuvajte i iseckajte jaja. Paradajz isecite na komade i izmešajte s leblebijama. Iseckajte začinsko bilje.
2. Inćune usitnite u blenderu s limunom, senfom, uljem i 4 kašike vode. Posolite i pobiberite. Pomešajte sve sastojke za salatu i prelijte prelivom od inćuna.
Vreme pripreme: 20 minuta
Piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka