Sastojci:
- 200 g pirinča
- 300 g mleka
- 200 g višanja
- 500 g vode
- kesica pudinga od vanile
- šećer po ukusu
Priprema: Od pirinča i mleka skuvati sutlijaš, zasladiti po ukusu. U drugoj šerpi kuvati oko 10 minuta višnje sa vodom, zasladiti po ukusu i dodati puding. Kuvati dok masa ne postane gusta, a zatim ohlađene višnje s pudingom preliti preko sutlijaša.
Vreme pripreme: 60 minuta
Recept je poslala naša čitateljka Marija Mirković. Zahvaljujemo joj se i pozivamo vas da ga lajkujete na našoj Fejsbuk stranici, kao i da učestvujete i sami u Lisinom kulinarskom izazovu! Više o njemu, pročitajte ovde.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka