Sastojci:
- jaje
- 90 g griza (oko 8 punih kašika)
- 8 kapi ulja
- prstohvat soli
- kašičica seckanog lista peršuna, po želji
Priprema: Odvojte belance od žumanceta. Belance s prstohvatom soli čvrsto umutite viljuškom, pa dodajte žumance i ulje i sve lepo sjedinite.
Stavljajte kašiku po kašiku griza, sve vreme mešajući viljuškom. Po želji, na kraju možete da dodate i peršun. Ostavite nekoliko minuta da griz nabubri, pa vlažnom kašičicom stavljajte knedlice u vrijuću supu.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka