Sastojci:
- 100 g ovsenih pahuljica
- glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- po 250 g tikvica i plavog patlidžana
- 2 kašike maslinovog ulja
- čaša kisele pavlake
- so, biber i peršun
Priprema:
Na ulju propžite ovsene pahuljice i sitno iseckan crni luk, dodajte izgnječen beli luk i očišćene i na kockice iseckane tikvice i plavi patlidžan, pa sve nalijte vodom i kuvajte. Kad povrće omekša, začinite po ukusu solju i biberom, umešajte kiselu pavlaku i seckan peršun i posle nekoliko minuta skinite s vatre.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka