Većina domaćica izbegava da u jelovnik uvrsti pržene krompiriće kad očekuje više gostiju na ručku – treba planirati kad će ručak biti poslužen, pa tempirati prženje tako da sve bude toplo u pravi čas… Nije ni čudo što ostanemo uskraćeni za jedan od omiljenih slanih priloga.
Problem je, ipak, lako rešiv – uz jednostavan postupak u tri koraka koje vam objašnjavamo u galeriji slika. Pažljivo pratite uputstva i zlatnoprženi, hrskavi krompirići već danas se mogu naći i na vašem meniju.
Izvor: Lisa
PROČITAJTE JOŠ: Reckavi švedski krompir "haselbak"
Vidi galeriju
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka