Sastojci:
- 3 limuna
- 3 limuntusa
- 1 kg šećera
- 1 l vode
Priprema: U posudu staviti vodu, limuntus i šećer. Promešati i ostaviti sa strane. Limun dobro oprati i samleti na mašinu za meso, potom ga dodati u posudu u kojoj su šećer, limuntus i voda. Kad se šećer istopi procediti i sipati u flašu. Čuvati u frižideru.
U slučaju da nemate mašinu za meso, možete limun iseći pa staviti u secko. Isto lepo usitni, a i lakše je. Dobije se nešto manje od 2l sirupa.
Recept: Jelena Stanić
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka