Sastojci:
- 8 kg kupusa
- 3/4 l vinskog sirćeta
- 2,5 l vode
- 500 gr šećera
- lorber
- so
Priprema: Kupus očistiti od spoljnih listova, oprati i iseći kao za salatu. Posoliti ga i ostaviti da se ocedi. Da bi proces kiseljenja bio brži, treba ga dobro izgnječiti. Kupus složiti u tegle i preliti vrelom marinadom od prokuvane vode, sirćeta, šećera i lorbera. Tegle hermetički zatvoriti.
Izvor: Lisa
LepaiSrecna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka