Sastojci:
- 3 kg crvenih paprika
- 2 patliđžana
- beli luk, biber u zrnu, ulje, so, šećer i sirće
Priprema:
Sveže paprike oprati, očistiti i samleti, pa staviti na ulje i pržiti. Patlidžan oprati, oljuštiti, takođe samleti, pa dodati i dalje pržiti.
U tu smesu dodati so, sećer, sirće, malo belog luka i malo izlomljenog crnog bibera.
Spremljen ajvar sipati u tegle dok je vruć. Tegle zatvoriti i okrenuti poklopcem na dole.
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka