Sastojci:
- 8 karabataka bez kože i kostiju
- senf
- ruzmarin
- 2-3 kašika vorčester sosa
- 1 kašičica meda
- 1 mala konzerva piva
- 50 g suvih šljiva
- 1 kašika brašna
- malo ulja
- So, biber
Priprema:
Piletinu namažite senfom i istrljajte ruzmarinom. U činiji pomešajte vorčester sos i med. Piletinu marinirajte u ovoj smesi nekoliko sati. Pomešajte pivo i brašno i time prelijte piletinu. Dodajte suve šljive. Poslite i pobiberite. Pokrijte folijom i stavite u rernu da se peče na tiho 2-3 sata.
Recepte piše: Marija Jakob
Izvor: Lisa lepa & srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka